ZAŁOŻENIA DIETY:
- zero alkoholu, soli i cukru
- minimum 2 litry wody (pita przez cały dzień po kilka łyków - przyspiesza metabolizm o ok 30%) i ma to być woda, a nie inne napoje
- łagodny trening
- jemy co 4 godziny z zegarkiem w łapie ;)
Moje tygodniowe menu wygląda tak:
TYDZIEŃ trzeci i czwarty
dni 1,2,3,4, 8,9,10,11
I posiłek Pieczony karczek 75g. Warzywa (do wyboru: kalafior, brokuł, pomidor, ogórek) 100g. Olej rzepakowy 1 łyżka
II posiłek Pieczony karczek 75g. Warzywa (do wyboru: kalafior, brokuł, pomidor, ogórek) 100g. Olej rzepakowy 1 łyżka
III posiłek Pieczony karczek 75g. Warzywa (do wyboru: kalafior, brokuł, pomidor, ogórek) 100g. Olej rzepakowy 1 łyżka
IV posiłek Pieczony karczek 75
dni 4,5,6,7,12,13,14
I posiłek Kasza jaglana 20g. Truskawki 50g. Mleko 2% z prawdziwym kakao 250ml, kakao - 10g
II posiłek Jogurt naturalny 150g. Migdały 20g. Pomarańcza 100g
III posiłek Grillowany kotlet cielęcy 130g. Brokuły 130g. Oliwa z oliwek 1 łyżka
IV posiłek Sałatka warzywna: sałata, papryka czerwona, ogórek 100g, jogurt naturalny 150g
Trening w tym tygodniu to 3x:
- 4 serie po 15 powtórzeń ćwiczeń na brzuch
- 15 minut truchtania (tętno do 75% Hr max)
- 60 min spaceru/marszobiegu (tętno w 1 strefie czyli pomiędzy 50% a 60% HR max).
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz