Śniadanie
Jabłko
Barszczyk na ciepło
Dwa rodzaje surówek (zjadłam i zapomniałam)
Coś na ciepło (zjadłam i zapomniałam)
Obiad
Konfitura z czarnej porzeczki (bez cukru) – łyżka, dwa
plasterki suszonego jabłka
Gołąbek warzywny (liść kapusty a w nim zawinięte utarta
marchew, pietruszka), polane passatą pomidorową i posypane koperkiem
Cukinia z musem z marchwi. Mam przepis na cukinię. Mniam.
Obieramy cukinię, kroimy w plastry ok 1 cm, podgotowujemy na
parze, a następnie wsadzamy na patelnię, podlewamy wywarem warzywnym, dodajemy
zioła prowansalskie i dusimy kilka minut.
Zupa krem z warzyw (marchew, seler, pietruszka, coś jeszcze)
Surówka z rzodkiewki z jabłkiem
Surówka z pomidorem i sałatą lodową
Sos do sałatki (ocet jabłkowy, świeży koperek, zioła, świeży
czosnek, woda) - bardzo smaczny
Kolacja
Surówka z parzonej kapusty czerwonej z tartym jabłkiem
Surówka z tartej na grubych oczkach cukinii, pomidor w
łódki, ogórek kiszony, może z łyżka pomarańczy pokrojona w drobną kostkę
Łódeczki pomidora z piekarnika do tego takaż cebula krojona
w listki, doprawione wszystko ziołami
1 kiwi
Sok z selera naciowego i jabłka (100 ml)
Bieganie - 7 km (w tym 3 po plaży na bosaka, super ćwiczenie na łydki)
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz