sobota, 15 czerwca 2013

36 Dni Diety warzywno owocowej (początek 2 tygodnia w Sofra)



Śniadanie
Surówka ze startym jabłkiem, ogórkiem kiszonym krojonym w krążki, czerwona papryką
Surówka z kapusty pekińskiej, pomidora w łódki, do smaku ok łyżki kiwi pokrojonego w dość drobna kostkę, przyprawione świeżym koperkiem
Barszczyk na ciepło
Sok marchwiowy (100 ml)
½ grapefruita
Brukselka gotowana
Dynia gotowana pokrojona w drobną kostkę doprawiona koperkiem

Obiad
Kompot z jabłka z nutą mięty
Kapusta kiszona z marchwią i do tego dorzucona starta rzodkiewka
Pomidory pokrojone w łódeczki, spore kawałki melona galia i do tego drobno pokrojony w talarki por
Na ciepło kalarepa i jabłko pieczone, polane musem truskawkowym
Krążek cebuli polany musem wiśniowym i posypany pietruszką
Na deser mus porzeczkowy (?) z nutą truskawki
Zupa krem ze szpinakiem (standardowe warzywa plus liście szpinaku – wszystko zmiksowane)

Kolacja
Zupa krem z brukselki (bardzo smaczna)
Sok jabłkowy (100 ml)
Buraczki ugotowane starte i zmieszane ze startym jabłkiem
Pomidory w łódki krojone, z kilkoma plastrami białej cebuli i udekorowane kalarepą utratą na drobnych oczkach
Na ciepło ugotowany brokuł plus ugotowana kapusta posypane pokrojoną w drobną kostkę ugotowaną pietruszką, wszystko posypane świeżym koperkiem

Wczoraj 30 minut gimnastyki na piłkach i 30 minut gimnastyki w wodzie. Nie pisałam ale od poniedziałku do piątku mam po 30 minut gimnastyki w wodzie codziennie. Gimnastyk piłkowych mam dwie, ale nie porywa mnie.

Powoli przygotowuję się do wyjścia z diety. Nie zrobię pełnych 42 dni, zakończę na 39 dniu.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz